Néhány hónapja felrázta az internetet a hír, amikor kiderült, hogy egy Nebraskai Chevrolet kereskedés amely 1996-ban bezárt, újra megnyitja kapuit. Persze nem hagyományos értelemben, hisz abban semmi nagy dolog nem lenne. A kereskedés árverésre bocsájtja 1996 óta érintetlen autógyűjteményét. Van közöttük néhány igazi különlegesség is, például egy 1,7 mérföldes Corvair,  egy 10 mérföldes '59-es Apache, 3 mérföldes '64-es Impala,  4 mérföldes '78-as Corvette, 300 mérföldes '64-es Bel Air kombi,12 mérföldes '65-ös Impala, 5 mérföldes '58-as Apache, vagyis összesen 50 új, több évtizedes autó. Mindben, még az új autó illat is benne van, mind vadonat új, annyi különbséggel, hogy legalább 30 éve nem mozdultak. Továbbá ha valaki autót vett tőlük, akkor azt beszámolták és a hátsókertben összegyűlt kb 500 amerikai csoda, javarészt Chevrolet, de akad más is, szinte szó szerint minden típus és évjárat előfordul, de csakis az old school érából. Tri-five Chevy-k tucatszámra és még hosszasan lehetne sorolni. Az üzlet állítólag nem ment túl jól és amikor kijöttek a következő évi modellek, a raktáron maradt korábbi modellek nem kerültek eladósorba, ez okozta a felhalmozást.

Igaz, már kikezdte őket az idő, de nagyrészt érintetlenek és csak arra várnak, hogy újabb esélyt kaphassanak, hogy újra mosolyt csalhassanak az emberek arcára.  Több száz ,izgalmasabbnál izgalmasabb project várja a vásárlókat. A "The Road Trip" csinált egy kisfilmet az árverés előtti időszakban: (további videók a link alatt)

Itt kerül bemutatásra a "kevésmérföldes" autók egy része:

Videó a hátsó udvarról:

Az árverés egyébként tavaly, szeptember végén meg is történt. Íme az árverés egy része:

Piszok jó hangulata van! Itt tényleg részt kellett volna venni, és jó vaskos zsebbel szépen bevásárolni.

Szerző: Hood  2014.03.06. 18:18 Szólj hozzá!

Címkék: Chevrolet Videó: A Lambercht-i Chevrolet kereskedés árverése

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszumotorhazteto.blog.hu/api/trackback/id/tr625846493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása