c.jpg

Szinte érezni a nap melegét, a kormányt a kezünkben, az ülés kényelmét, a laprugók finom ringatózását, hallani a dudálást, a sor6-, sor8-, v8-ak dübörgését, az utcán sétáló emberek beszédéből kiszűrődő foszlányokat... 

Egy olyan kor fuvallatát érezni, amikor nem volt a mai mértékű globalizáció, nem volt szelektív hulladékgyűjtés, globális felmelegedés, túlnépesedés, az üzemanyag olyan volt mint a levegő, senkit nem érdekelt honnan van, senkit nem érdekelt, mikor fog elfogyni, ingyen volt és végtelen, nem volt számítógép, Amerika a mának élt, nem törődve a jövővel, mindent belengett a gondtalanság rózsaszín, habos felhője. És igen, ez egy valóban sokkal jobb világ volt. Egyedül az orvostudomány fejlettségét tudnám kiemelni amely hiányzott abban az időben.

Autós szemmel pedig maga a Kánaán! Olcsó üzemanyag és benzinfalók ameddig a szem ellát. Ízlésesebbnél, ízlésesebb formák, nem pedig a sok mai, műanyag lavór. Sajnálom, hogy nem ott és nem akkor éltem!

Zenei aláfestésnek ezt tudom ajánlani: 

És a lényeg:

Szerző: Hood  2014.02.23. 17:16 Szólj hozzá!

Címkék: videó Los Angeles Videó: Egy Laza Kis Krúzolás A 40-es Évek Los Angelesében

A bejegyzés trackback címe:

https://hosszumotorhazteto.blog.hu/api/trackback/id/tr275828532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása